Pages

There was an error in this gadget

Thursday, May 26, 2011

ak simple 2

Assalamualaikum,

click sini(atas)

kalau da buat mende salah,even ada orang ke-3(kalau ak)

jangan nak salah kan ak.pantang!!!

hidup nie jangan cari kesalahan orang lain...

cuba salahkan diri dulu,kalau orang lain salah pun,xyah kecoh....

wat lek...

aku simple 1

Assalamualaikum,




click pic to see...

Kalau ko rase ko buat sumthin bes...buat je!!!

even orang laen cakap salah...even orang lain cakap kurangkan


buat salah...cuz,dari salah tue,kite blaja...blaja dari


kesilapan make us better....so,jangan nak teragak-agak buat


apa yang ko suke.

Tuesday, April 12, 2011

Hakikat!!!

Assalamualaikum,




Kalau aku cakap aku minat kat Justin Bieber mesti arrr,ramai gile budak laki cakap aku gay...and then budak pompuan lak cakap aku nie ngade...ewww...aku pun x paham kenape budak laki nie ANTI-GILE kat mamat bibir nie...die penah rampas awek korang ke???ke die terlalu comel bagi budak pompuan...hehe...(JELESSSSS...)


Okeh,okeh...aku nak betul kan statment aku...aku bukan minat la mamat bibier nie...aku just suka dengar lagu die je...bagi aku,suara die bagus pe dari korang yang dok kutuk die...betul x???....BTW,aku rase la kan...die memang patut la disukai ramai dak pompuan...


Sebab apa??sebab aku rase die kecik-kecik ag da boley nyanyi...sedap lak tue...then muka die la...dak pompuan cakap la...die comel kowt....bagi aku....ntah...(JELESSS)..hahaha....Dalam banyak-banyak lagu Justin bieber nie kan...yang nie aku paling suka dengar...huhu...xtau kenape....(LOVE ME)..X)


Aku Blogger Yang Jahat

Assalamualaikum,


Hahahah,....rase macam apa ntah,dah la keje baru hantar tadi,kepala rase berat gile,macam....gelapnya dunia...cahaya apakah itu??oh,malaikat datang jemput aku ke???
aku rase semua budak arkitek memang macam nie kowt...hahahah~try tekan link nie

budak arkitek gak die nie???
Apa yang aku nak cite,bukan susah payah aku siapkan keje ke,x tido bile buat keje ke,rase stress sangat ngan keje ke...tapi pasal orang jahat macam aku yang lame gile x update blog...hahaha..

(mesti xde da pembaca-pembaca blog aku....=='')