Pages

There was an error in this gadget

Friday, February 25, 2011

PLllsssssssssss.....

Assalamulaikum,



Plsss la,tolong la...bukan nye selalu ko tolong aku,..dan aku rase permintaan aku nie xdek la berat sangat..cume satu nie untuk kali nie,(len kali ad lg kowt...hehe). Mende nie aku rase sume orang bleh wat, dan aku tau ia sangat leceh,berat,susah....tapi nak wat cane,da masalah punca kat situ...try la,cube la.....


BUANG LA EGO TUE!!!!



kalau la leh buang la ego tue......mati kowt...

Thursday, February 24, 2011

Tengok Yang Sebelum Nie...

Assalamualaikum,


Semulajadi...................lagu nie tuk post ak yang sebelum nie,http://thedayariff.blogspot.com/.....................




Try dengar.....X)





(aku x reti camne nak lawakan lagi link nie...adoi...hehe)

DIRI DALAM DIRI

Assalamualaikum,


Kali nie ak tak tau nak mula dari mane, sebab ak kekadang rasa doubt dengan pilihan yang ak wat. Ak rasa nyesal pun ada. Rasa nak je terajang orang.....(xde lah sampai terajang,hehe...)

Kekadang ak ada mood nak life nie, kekadang ak ilang terus semangat tuk terus kan life ni. Bikan nak salah orang, bukan nak salah diri...sume jadi cam secara tibe-tibe...

...............Ak xtau nak pilih apa wat mase sekarang....ak pilih tue salah...,pilih nie pun salah...bile da betul pilihan tue ak rase..,ada je yang wat ak jadi doubt balik...mende yang wat ak doubt nie pun selalu datang bile mende dalam diri ak nie da stay cool down....


Orang cakap, banyak kan berdoa, banyak kan ingat Tuhan....ak pun xtau...ujian kowt....
Ujian yang besar kowt dalam hidup nie...

Sunday, February 20, 2011

Life Sumpah Xkn Fair la!!!

Assalamualaikum,

Yes!yes!yes!yesssss~.......mood da datang!mood da mari!....huhuhu~
gile lame doe tak update blog aku nie,..fuuuuh...(uhuk,uhuk!)da berhabuk da....sawang labah pun ade,adoi.

if there anything problem with video,try la tengok kat youtube,ok!



Untuk korang nyer info la,kalau nak tau la,nak geledah la,tak pun terase sikit-sikit nak tau la, video nie la yang wat aku, bagi ak semangat tuk update tau tak.hehe...Kebanyakkan la orang yang suke, atau minat ngan lagu nie, diorang tau pasal meaning for this song, I thought....for me, this song try to tell all the people, for what kind of life teenager they have when they grow up,and for the unfortunate people..., then I try thinking about it....Life Sumpah Xkan Fair la....


Tapikan,yang membuat kan life tue sendiri tak fair,bukannya qada' and qadar yang tentukan,even god make your fate like that(if you think that way),semua tue dapat kite ubah!UBAH???


''Senang la ko cakap camtu,da ko sendiri awesome!your life lucky enough,...DAMN!''...please la, tak kan sebab ko pkir camtu terus nak terjun dari apartment tingkat 20 kowt, tak kan nak terus pegi dapur amik pisau pastu toreh lengan ko....be rasional!!!


Life have choice...korang yang pilih,..Any problem in Life can be solve,...try thinking harder...